02. 06. 2014

Spillerforeningen og Holstebro Boldklub indgår aftale om efterbetaling af pension og feriegodtgørelse

Spillerforeningen og Holstebro Boldklub er i dag nået til enighed om efterbetaling af manglende pension og feriegodtgørelse.Spillerforeningen og Holstebro Boldklub er blevet enige om en aftale, hvor Holstebro Boldklub efterbetaler pension og feriepenge til nuværende og tidligere spillere. Afregningen af pension, feriegodtgørelse, renter og bod sker på baggrund af kendelsen af 11. september 2012 fra Fodboldens Voldgiftsret.Spillerforeningen og Holstebro Boldklub er blevet enige om en aftale, hvor Holstebro Boldklub efterbetaler pension og feriepenge til nuværende og tidligere spillere. Afregningen af pension, feriegodtgørelse, renter og bod sker på baggrund af kendelsen af 11. september 2012 fra Fodboldens Voldgiftsret.