13. 06. 2014

Spillerforeningen og Hvidovre Fodbold indgår aftale om efterbetaling af pension og feriegodtgørelse

Spillerforeningen Hvidovre Fodbold er i dag nået til enighed om efterbetaling af manglende pension og feriegodtgørelse. Spillerforeningen og Hvidovre Fodbold er blevet enige om en aftale, hvor klubben efterbetaler pension og feriepenge til nuværende og tidligere spillere. Afregningen af pension, feriegodtgørelse, renter og bod sker på baggrund af kendelsen af 11. september 2012 fra Fodboldens Voldgiftsret.

Foto (c) Kjærbye / Fodboldbilleder.dkSpillerforeningen og Hvidovre Fodbold er blevet enige om en aftale, hvor klubben efterbetaler pension og feriepenge til nuværende og tidligere spillere. Afregningen af pension, feriegodtgørelse, renter og bod sker på baggrund af kendelsen af 11. september 2012 fra Fodboldens Voldgiftsret.

Foto (c) Kjærbye / Fodboldbilleder.dk