12. 09. 2017

Spillere: Det er uforståeligt, hvorfor DBU hellere vil aflyse end forhandle

Spillerne er dybt ærgerlige og uforstående over, at DBU har valgt at aflyse kampen mod Holland i stedet for at forhandle. Spillerne har flere gange meddelt DBU, at de er klar til at forhandle videre og finde en løsning, men alligevel har der ikke været forhandlinger mandag.

- Vi er ærgerlige over, at DBU har truffet den beslutning. Det er bestemt ikke vores ønske. Og vi synes den beslutning er helt unødvendig, siger Pernille Harder, landsholdsanfører og en del af Spillerrådet, og fortsætter:

- Vi har glædet os så meget til at spille den revanchekamp. Og glædet os til at spille for vores fans, så vi er ærgerlige over den beslutning, DBU har truffet.

- Der har været masser af tid til at finde en løsning, men DBU har ikke ønsket at forhandle siden søndag aften. Hele mandag er gået uden forhandlinger, selv om vi har stået klar. Og det næste vi hører fra dem, er en aflysning. Det virker helt uforståeligt, siger Pernille Harder:

- Vi er selvfølgelig nødt til at have en aftale på plads for at kunne spille. Det er ikke rimeligt at indkalde os uden en aftale. Men vi mener også sagtens, at vi kunne have fundet en løsning. Derfor er det også beklageligt, at DBU ikke ønskede yderligere forhandlinger efter vores forhandlingsmøde søndag. 

- Vi inviterer stadig DBU til forhandlinger. Vi er fortsat klar til at forhandle døgnet rundt, så vi kan få en aftale på plads, slutter Pernille Harder.

Back