09. 09. 2017

U23-landsholdets spillere følger forhandlinger tæt

Spillerne på det danske Kvinde-U23-landshold følger forhandlingerne tæt om to nye stærke kollektive aftaler for Kvinde senior landsholdet og Herre-U21-landsholdet.

Spillerne på Kvinde-U23-landsholdet, der i disse dage er samlet forud for kampen mod Finland, følger nøje med i forhandlingsforløbet om at få nye kollektive aftaler på plads med DBU, efter at de hidtidige aftaler udløb tirsdag den 5. september.
 
- Vi er orienteret om situationen, forløbet og forhandlingerne. Vi står selvfølgelig 100% sammen med vores landsholdskolleger i forhandlingerne og krav om nye kollektive aftaler, siger Luna Nørgaard Gewitz, Fortuna Hjørring og Kvinde-U23-landsholdet.
 
Spillerne på U23-landsholdet er en stor del af landsholdet med en mulig fremtid på A-landsholdet og er løbende blevet orienteret og opdateret om arbejdet med at få forhandlingerne i gang og om at få nye kollektive aftaler på plads.
 
- Det er kun rimeligt og på tide, at der kommer gang i forhandlingerne, så der kan komme nye stærke kollektive landsholdsaftaler på plads for både vores senior landshold og for herrernes U21-landshold, siger Maria Lindblad Christensen, Fortuna Hjørring og Kvinde-U23-landsholdet.
 
Spillerne på Kvinde-U23-landsholdet håber og tror på en snarlig løsning med to nye stærke kollektive aftaler. Spillerne har ikke yderligere kommentarer.
 


Back