3

Artikel3.1.2019

De 11 udvalgte til Årets Kvindelig Hold 2018

Der er skiftet ud på Årets Kvindelige Hold 2018 i forhold til holdet året før.

Af Martin Dons

Der er fire nye ansigter på Årets Kvindelige Hold 2018 i forhold til sidste års hold. I målet er der dog genvalg til Stina Lykke, men det bliver med sikkerhed hendes sidste plads på holdet, da hun har valgt at stoppe karrieren.

I forsvaret er der genvalg til Theresa Nielsen og Simone Boye, mens Janni Arnth og Rikke Sevecke erstatter Stine Larsen og Cecilie Sandvej. Janni Arnth, der i december skiftede til engelske Arsenal, er også nomineret til Årets Kvindelige Fodboldspiller og scorede flest stemmer i forsvaret.

På midtbanen er der som den eneste genvalg til Nanna Christiansen, der løb med flest stemmer. Brøndby-midtbanen får klubkollegaen Julie Tavlo og Fortuna Hjørrings unge midtbanetalent Karen Holmgaard ved sin side. De erstatter Line S. Jensen og Sanne Troelsgaard.

Troelsgaard, der er nomineret til Årets Kvindelige Fodboldspiller, er dog også på 2018-holdet, hvor hun er skubbet op i angrebet. Her danner hun trio med landsholdsanfører Pernille Harder, der blev stemmesluger i angrebet, og den nu forhenværende Manchester City-spiller Nadia Nadim. Pernille Harder er nomineret til Årets Kvindelige Fodboldspiller, og kan vinde prisen for imponerende femte gang i alt og fjerde gang i træk. Om hun gør det afgøres til DR Sportens store sportsgallashow lørdag den 5. januar.

Der er spillerne selv, der stemmer til Årets Kvindelige Hold.

Målmand: Stina Lykke

Forsvar: Theresa Nielsen, Janni Arnth, Simone Boye, Rikke Sevecke

Midtbane: Julie Tavlo, Karen Holmgaard, Nanna Christiansen

Angreb: Pernille Harder, Sanne Troelsgaard, Nadia Nadim

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.