07. 04. 2022

Seks Jammerbugt FC-spillere sendes på gaden

Om en time står seks spillere i Jammerbugt FC uden tag over hovedet, da klubejer Klaus-Dieter Müller endnu ikke har betalt sin gæld til Jetsmark Idrætscenter.

Når klokken slår 16.00, skal seks spillere fra Jammerbugt FC have pakket alle deres ting. Der skal de nemlig være ude af deres værelser på Jetsmark Idrætscenter, hvor de bor.

Klubejer Klaus-Dieter Müller har fortsat ikke betalt den gæld, han har til idrætscenteret, og derfor bliver de seks spillere altså bogstaveligt talt smidt på gaden og står uden tag over hovedet.

- Det er helt grotesk, det vi lige nu oplever i Jammerbugt FC, og det er helt uden fortilfælde. Der er altså seks spillere, der står uden et sted at sove i nat. De bliver bogstaveligt talt sendt på gaden, fordi Klaus-Dieter Müller ikke har betalt sin gæld. Og nogle af dem har heller ikke fået løn for marts. Det er under al kritik, og vi forventer, at han tager hånd om spillerne og finder en passende bolig til dem, siger Allan Reese, vicedirektør i Spillerforeningen.

Jetsmark Idrætscenter havde sat en deadline for betaling i dag klokken 10.00, men klubejer i Jammerbugt FC, Klaus-Dieter Müller, har fortsat ikke indfriet gælden. Og det har altså nu resulteret i, at de seks spillere, der bor på idrætscenteret, klokken 16.00 bliver smidt ud af deres hjem.

Foto: VoresJammerbugt.dk

Back

SENESTE NYT

06.05.2022

Anførere hylder Danmarks Bedste Bane: »Hvert et græsstrå er klippet til med en neglesaks«

LÆS MERE
05.05.2022

Græstæppet på Brøndby Stadion er igen Danmarks bedste

LÆS MERE
29.04.2022

69: Dommerformanden forklarer #7: Special med lytterspørgsmål

LÆS MERE
07.04.2022

Seks Jammerbugt FC-spillere sendes på gaden

LÆS MERE
06.04.2022

Flere spillere mangler løn i Jammerbugt FC

LÆS MERE
04.04.2022

Mareridtsstart kan ende med guld

LÆS MERE