Player Social Responsibility

Spillerforeningen har siden 2005 drevet en række initiativer imod diskrimination og for positiv integration for især udsatte børn og unge. Vi har samlet vores sociale aktiviteter i Player Social Responsibility, hvor de professionelle fodboldspillere er den store drivkraft.

Spillerforeningen er medinitiativtager til Idrættens Regnbuekoalition, der arbejder for:

• At fremme deltagelse, trivsel og tryghed i idrætsmiljøer for alle uanset seksualitet, kønsidentitet og -karakteristika – både i bredde- og eliteidræt, i børne- og voksenidræt, i fangrupperinger og på tværs af idrætter.

• At skabe inkluderende og mangfoldige idrætsmiljøer med plads til forskellighed blandt udøvere og frivillige i bred forstand.

En del af det arbejde kommer til udtryk gennem Gamechanger. Et initiativ, der handler om at skabe forandring. Sammen vil vi gøre idrætten mere mangfoldig og rummelig gennem en bedre sprogkultur og respekt for forskelligheder. Bliv Gamechanger.

Martin Dons
Presse- og kommunikationschef