Player Social Responsibility

Spillerforeningen har siden 2005 drevet en række initiativer imod diskrimination og for positiv integration for især udsatte børn og unge. Vi har samlet vores sociale aktiviteter i Player Social Responsibility, hvor de professionelle fodboldspillere er den store drivkraft.

Spillerforeningen er medinitiativtager til Idrættens Regnbuekoalition, der arbejder for:

• At fremme deltagelse, trivsel og tryghed i idrætsmiljøer for alle uanset seksualitet, kønsidentitet og -karakteristika – både i bredde- og eliteidræt, i børne- og voksenidræt, i fangrupperinger og på tværs af idrætter.

• At skabe inkluderende og mangfoldige idrætsmiljøer med plads til forskellighed blandt udøvere og frivillige i bred forstand.

Martin Dons
Presse- og kommunikationschef