Årets Kvindelige Fodboldspiller

Siden 2000 har Spillerforeningen kåret Årets Kvindelige Fodboldspiller. Kåringen har til formål at påpege, at kvindefodbold er en vigtig del af dansk fodbold samtidig med, at en profil hædres.

Alle spillere i 3F Ligaen kan stemme, og spilleren med flest stemmer modtager prisen som Årets Kvindelige Fodboldspiller.

Propositioner

undefined

Hessel HiRE er Officiel Kåringspartner for Spillernes Officielle Kåringer. Spillerforeningen og Hessel HiRE Årets Kvindelige Fodboldspiller kåres i forbindelse med DR's store sportsgalla, der hvert år afholdes i Herning.

Spillernes Officielle Kåringer Partnere

Vindere

2016 Pernille Harder, Linköpings FC

2015 Pernille Harder, Linköpings FC

2014 Simone Boye, Brøndby IF

2013 Katrine S. Pedersen, Stabæk

2012 Pernille Harder, Linköpings FC

2011 Sanne Troelsgaard, Skovbakken

2010 Line Røddik, Tyresö FF (Sverige)

2009 Mia Brogaard, Brøndby IF

2008 Mariann Gajhede Knudsen, Fortuna Hjørring

2007 Katrine Pedersen, Asker FK

2006 Cathrine Paaske Sørensen, Brøndby IF

2005 Merete Pedersen, Torres Calcio S.

2004 Cathrine Paaske Sørensen, Brøndby IF

2003 Anne Dot Eggers Nielsen, Skovbakken IK

2002 Heidi Johansen, OB

2001 Christina Bonde, Fortuna Hjørring

2000 Gitte Krogh, OB

Spillernes Officielle Kåringer

ÅRETS MANDLIGE FODBOLDSPILLER

Årets Mandlige Fodboldspiller er den største pris, der kan tilfalde en dansk fodboldspiller, for det er kollegerne, der står bag kåringen.

ÅRETS KVINDELIGE FODBOLDSPILLER

Årets Kvindelige Fodboldspiller er den største hæder, man som kvindelig fodboldspiller kan modtage. Det er nemlig spillerne selv, der på årlig basis kårer Årets Kvindelige Fodboldspiller.

ÅRETS TALENT

Årets Talent uddeles én gang om året til den mest lovende danske spiller i den danske liga eller udlandet, som er under 22 år på afstemningstidspunktet.

ÅRETS HOLD

Årets Hold består af de bedste spillere i de hjemlige ligaer og af danske spillere i udlandet. De spillere, der får flest stemmer i deres respektive kæder, udtages.

ÅRETS PROFILER

Årets Profiler kåres både i 3F Ligaen, 1. division, 2. division og Superligaen. Det er de sande eksperter, spillerne i hver række, der peger på deres favorit.

FIFPRO WORLD XI

FIFPro World XI er en hyldest fra spillerne til spillerne. Verdensholdet kåres af over 65.000 professionelle fodboldspillere verden over og præsenteres ved FIFA Ballon d'Or.

Bliv partner

Spillernes Officielle Kåringer

Bliv partner for Spillernes Officielle Kåringer og kom med, når vi sammen med spillerne hylder årets største præstationer.

Annoncering og content

Vil du annoncere og formidle content direkte til en unik og eksklusiv målgruppe? Formidl direkte til landets bedste fodboldspillere gennem Spillerforeningens medier.

Spillernes DM i Golf

Giv dine kunder en golfoplevelse ud over det sædvanlige, plej netværket eller nyd super dag på golfbanen sammen med nogle af de største danske fodboldstjerner gennem tiderne.

Danmarks Bedste Bane

Vær med til at sætte fokus på bedre fodboldbaner i Danmark? Så bliv partner for kåringen af Danmarks Bedste Bane.

Team Spillerforeningen

Bliv partner for Team Spillerforeningen, træningstilbuddet til alle Spillerforeningens medlemmer, hvor profiler fra Superligaen, 3F Ligaen, landshold, divisionerne og transferfrie spillere deltager.

Medlemsfordele

Har du et attraktivt produkt eller service for vores medlemmer? Se, om du kan blive en del af vores stærke fordelsprogram og få direkte adgang til en eksklusiv og eftertragtet målgruppe.

Player Social Responsibility

Vil du gøre en forskel for børn og unge i udsatte områder? Blive en vigtig del af kampen mod diskrimination i sport og samfund? Og vil du samtidig opnå en unik og aktiv csr-platform til din virksomhed?