FIFPro World XI

FIFPro World XI er en hyldest fra spillerne til spillerne. Hvert år inviterer FIFPro alle verdens professionelle fodboldspillere til at sætte deres verdenshold, FIFPro World X.

Se mere her.

At modtage anerkendelse fra sine kolleger, de professionelle fodboldspillere, som ved, hvad der kræves for at få succes, er det største skulderklap, man kan få. Derfor er en plads på FIFPro World XI en af de mest prestigefyldte kåringer i fodboldverdenen.
 
FIFPro har i samarbejde med de nationale spillerforeninger stået bag kåringen af verdensholdet siden 2005 og har hvert år distribueret mere end 60.000 stemmesedler over hele verden – én stemmeseddel per professionel fodboldspiller.
 
Alle spillere vælger 11 spillere; en målmand, fire forsvarsspillere, tre midtbanespillere og tre angribere.

Spillernes Officielle Kåringer

ÅRETS MANDLIGE FODBOLDSPILLER

Årets Mandlige Fodboldspiller er den største pris, der kan tilfalde en dansk fodboldspiller, for det er kollegerne, der står bag kåringen.

ÅRETS KVINDELIGE FODBOLDSPILLER

Årets Kvindelige Fodboldspiller er den største hæder, man som kvindelig fodboldspiller kan modtage. Det er nemlig spillerne selv, der på årlig basis kårer Årets Kvindelige Fodboldspiller.

ÅRETS MANDLIGE TALENT

Årets Mandlige Talent uddeles én gang om året til den mest lovende danske spiller i den danske liga eller udlandet, som er under 22 år på afstemningstidspunktet.

ÅRETS KVINDELIGE TALENT

Årets Kvindelige Talent uddeles én gang om året til den mest lovende danske spiller i den danske liga eller udlandet, som er under 22 år på afstemningstidspunktet.

ÅRETS MANDLIGE HOLD

Årets Hold består af de bedste spillere i de hjemlige ligaer og af danske spillere i udlandet. De spillere, der får flest stemmer i deres respektive kæder, udtages.

ÅRETS KVINDELIGE HOLD

Årets Kvindelige Hold består af de bedste spillere i de hjemlige ligaer og af danske spillere i udlandet. De spillere, der får flest stemmer i deres respektive kæder, udtages.

ÅRETS PROFILER

Årets Profiler kåres både i Kvindeligaen, Superligaen, 1. division og 2. division. Det er de sande eksperter, spillerne selv i hver række, der peger på deres favorit.

FIFPRO WORLD XI

FIFPro World XI er en hyldest fra spillerne til spillerne. Verdensholdet kåres af over 65.000 professionelle fodboldspillere verden over og præsenteres ved FIFA Ballon d'Or.