Spillerforeningen x ProTreatment-træning

Hvordan vil du bruge din sommer?

Selvfølgelig skal der restitueres efter en lang sæson, men du har også mulighed for at optimere dig selv og din krop frem mod den nye sæson. I samarbejde med ProTreatment tilbyder vi igen i år ugentlige træninger i både Aarhus, København og Nørresundby i juni og juli.

>> Se træningstider i AarhusNørresundby og København

Og du kan tilmelde dig allerede nu ved at udfylde tilmeldingsformularen lidt længere nede på siden.

Mulighed for behandling

Har du brug for behandling, har du også mulighed for det. I sammenhæng med hver træningsgang kan du nemlig få en times behandling inden træning og halv times behandling efter træning.

Tilmeld dig Spillerforeningen x ProTreatment her

Programmet er forebyggende og optimerende træning og vil over ugen variere mellem traditionel Protreatment-træning, core-træning, eksplosivitetstræning, styrketræning og genoptræning efter behov.

Jeg er som altid meget tilfreds med træningen. Vi får god vejledning af fysioterapeuterne og laver generelt nogle gode og relevante øvelser til vores specifikke skader

Så ønsker du at bruge noget af sommeren på at forberede dig selv til den nye sæson, eller ser du værdien i at genoptræne sammen med ligesindede, hvis du slås med en skade? Så er vores preseason-træning helt sikkert et tilbud for dig. Under hver træning er du under ProTreatments kyndige ledelse.

Med seneste tilføjelse i Nørresundby tilbyder vi nu træning i hele landet, så mon ikke også, der er et sted, der kan passe dig? Se programmerne for AarhusNørresundby og København.

Kontakt

Er du nysgerrig på træningen, eller har du et konkret spørgsmål, så er du meget velkommen til at tage fat i Kresten Blæsild, der er projektleder på vores preseason-træninger.

Du fanger ham på tlf.: 2232 1855 eller mail: kresten.blaesild@spillerforeningen.dk

Team Spillerforeningen Partnere

Projekter

4PLAYER

4player beskæftiger sig med second career-rådgivning til nuværende og tidligere elitesportsudøvere. Gennem tre ordninger rådgiver 4player elitesportsudøvere i Danmark i transitionen fra sport til civil karriere.

DANMARKS BEDSTE BANE

Spillerforeningen kårer sammen med Superligaens 14 anførere hvert år Danmarks Bedste Bane. Udeholdenes anførere bedømmer efter hver runde kampbanerne. Målet er bedre baner og bedre fodbold.

SPILLERNES OFFICIELLE KÅRINGER

Spillernes Officielle Kåringer er en tilbagevendende begivenhed, som hylder nogle af dansk fodbolds aktører. Det er spillerne selv, der vælger vinderne.

SOCIALT ANSVAR

Vi bruger spillets tiltrækningskraft til at gøre en forskel inden for racisme, diskrimination og integration i Giv Racismen Det Røde Kort, Arena Spartacus og Spartans.

PRESEASON-TRÆNING

Spillerforeningen x ProTreatment er et tilbud om preseason-træning både sommer og vinter. Programmet er forebyggende og optimerende træning og vil over ugen variere.

Bliv partner

Spillernes Officielle Kåringer

Bliv partner for Spillernes Officielle Kåringer og kom med, når vi sammen med spillerne hylder årets største præstationer.

Annoncering og content

Vil du annoncere og formidle content direkte til en unik og eksklusiv målgruppe? Formidl direkte til landets bedste fodboldspillere gennem Spillerforeningens medier.

Spillernes DM i Golf

Giv dine kunder en golfoplevelse ud over det sædvanlige, plej netværket eller nyd super dag på golfbanen sammen med nogle af de største danske fodboldstjerner gennem tiderne.

Danmarks Bedste Bane

Vær med til at sætte fokus på bedre fodboldbaner i Danmark? Så bliv partner for kåringen af Danmarks Bedste Bane.

Team Spillerforeningen

Bliv partner for Team Spillerforeningen, træningstilbuddet til alle Spillerforeningens medlemmer, hvor profiler fra Superligaen, 3F Ligaen, landshold, divisionerne og transferfrie spillere deltager.

Medlemsfordele

Har du et attraktivt produkt eller service for vores medlemmer? Se, om du kan blive en del af vores stærke fordelsprogram og få direkte adgang til en eksklusiv og eftertragtet målgruppe.