Spillerforeningen x ProTreatment-træning

I samarbejde med ProTreatment tilbyder vi i Spillerforeningen ugentlige træninger i Aarhus, København og Nørresundby i december og januar.

Du kan tilmelde dig allerede nu.

Vintertræningen er et tilbud til dig, der ønsker at optimere dine forberedelser til den nye halvsæson, eller som ser værdien i at genoptræne sammen med ligesindede under ProTreatments kyndige ledelse.

Jeg er som altid meget tilfreds med træningen. Vi får god vejledning af fysioterapeuterne og laver generelt nogle gode og relevante øvelser til vores specifikke skader

Programmet er forebyggende og optimerende træning og vil over ugen variere mellem traditionel Protreatment-træning, core-træning, eksplosivitetstræning, styrketræning og genoptræning efter behov.

Se program for AarhusNørresundby og for København.

Mulighed for behandling

I sammenhæng med hver enkelt træningsgang vil der være mulighed for 1 times behandling inden træning og ½ times behandling efter træning til de medlemmer, der deltager den pågældende dag.

Træningerne vil følge alle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne.

Tilmeld dig Spillerforeningen x ProTreatment her

Kresten Blæsild
Projektleder
tlf.: 22 32 18 55
kresten.blaesild@spillerforeningen.dk

Team Spillerforeningen Partnere

Projekter

4PLAYER

4player beskæftiger sig med second career-rådgivning til nuværende og tidligere elitesportsudøvere. Gennem tre ordninger rådgiver 4player elitesportsudøvere i Danmark i transitionen fra sport til civil karriere.

DANMARKS BEDSTE BANE

Spillerforeningen kårer sammen med Superligaens 14 anførere hvert år Danmarks Bedste Bane. Udeholdenes anførere bedømmer efter hver runde kampbanerne. Målet er bedre baner og bedre fodbold.

SPILLERNES OFFICIELLE KÅRINGER

Spillernes Officielle Kåringer er en tilbagevendende begivenhed, som hylder nogle af dansk fodbolds aktører. Det er spillerne selv, der vælger vinderne.

SOCIALT ANSVAR

Vi bruger spillets tiltrækningskraft til at gøre en forskel inden for racisme, diskrimination og integration i Giv Racismen Det Røde Kort, Arena Spartacus og Spartans.

VINTERTRÆNING

Spillerforeningen x ProTreatment er et tilbud om preseason-træning både sommer og vinter. Programmet er forebyggende og optimerende træning og vil over ugen variere.

Bliv partner

Spillernes Officielle Kåringer

Bliv partner for Spillernes Officielle Kåringer og kom med, når vi sammen med spillerne hylder årets største præstationer.

Annoncering og content

Vil du annoncere og formidle content direkte til en unik og eksklusiv målgruppe? Formidl direkte til landets bedste fodboldspillere gennem Spillerforeningens medier.

Spillernes DM i Golf

Giv dine kunder en golfoplevelse ud over det sædvanlige, plej netværket eller nyd super dag på golfbanen sammen med nogle af de største danske fodboldstjerner gennem tiderne.

Danmarks Bedste Bane

Vær med til at sætte fokus på bedre fodboldbaner i Danmark? Så bliv partner for kåringen af Danmarks Bedste Bane.

Team Spillerforeningen

Bliv partner for Team Spillerforeningen, træningstilbuddet til alle Spillerforeningens medlemmer, hvor profiler fra Superligaen, 3F Ligaen, landshold, divisionerne og transferfrie spillere deltager.

Medlemsfordele

Har du et attraktivt produkt eller service for vores medlemmer? Se, om du kan blive en del af vores stærke fordelsprogram og få direkte adgang til en eksklusiv og eftertragtet målgruppe.