05. 09. 2013

EM-heltene svingede køllerne ved FIFPro Day of Legends

For fjerde år i træk har FIFPro arrangeret den populære golfturnering Day of Legends, hvor fire tidligere danske landsholdsspillere deltog.Mandag den 2. og tirsdag den 3. september afholdt FIFPro for fjerde år i træk den populære golfturnering Day of Legends. Hele 42 tidligere professionelle fodboldspillere deltog i turneringen, som blev spillet på banerne i Monte Carlo Golf Club.

Til at repræsentere de danske farver var fire forhenværende landsholdsspillere, Marc Rieper, Peter Schmeichel, John ’Faxe’ Jensen og Henrik ’Store’ Larsen.

Det blev dog ikke til dansk sejr, da tidligere VM-guldvinder fra 1998, Alain Boghossian, løb af med sejren foran Danielle Massaro, der har en fortid i Fiorentina og AC Milan fra den italienske serie A.

Se billeder fra turneringen her.Mandag den 2. og tirsdag den 3. september afholdt FIFPro for fjerde år i træk den populære golfturnering Day of Legends. Hele 42 tidligere professionelle fodboldspillere deltog i turneringen, som blev spillet på banerne i Monte Carlo Golf Club.

Se billeder fra turneringen her.