11. 06. 2009

Spillerne tilbageholder deres arbejdskraft og indgiver konkursbegæring mod Boldklubben Frem

I kraft af at der ikke er fundet en løsning i Boldklubben Frem, vil Spillerforeningen sørge for, at en konkursbegæring bliver indgivet på spillernes vegne.Spillerne vil fra i morgen, fredag den 12. juni, tilbageholde deres arbejdskraft, da de ikke har fået løn for maj eller sikkerhed for løn i juni.

Spillerforeningen vil nu hjælpe spillerne med at anmelde deres samlede krav til Lønmodtagernes Garantifond.

For yderligere oplysninger kontakt Mads Øland, direktør i Spillerforeningen, på tlf. 23 20 07 15.Spillerne vil fra i morgen, fredag den 12. juni, tilbageholde deres arbejdskraft, da de ikke har fået løn for maj eller sikkerhed for løn i juni.