28. 09. 2007

Steen Nedergaard klar som agent

Den tidligere profil for OB og Norwich bestod i går DBU’s agenteksamen. Han tager nu hul på udfordringen i at hjælpe de danske fodboldspillere med karriereplanlægning, kontraktforhandlinger, klubskifter med meget mere. Foto: © Per Kjærbye

Steen Nedergaard har været ansat i Spillerforeningen som spillerrådgiver siden 1. februar i år. Steen Nedergaard har nu fået DBU’s licens på, at han må hjælpe fodboldspillere med at skifte klub og lignende agentopgaver.

Den nye mand i agentverdenen udtaler:

-         Jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet. Jeg føler, at kombinationen af min erfaring, mit netværk og Spillerforeningens positive værdier gør, at jeg står bedst muligt rustet til at hjælpe fodboldspillerne i Danmark.

Steen Nedergaard ser frem til at skulle arbejde som agent underlagt Spillerforeningens kodeks for rådgivning:

-         Som agent i Spillerforeningen forpligter jeg mig til at arbejde efter de højeste etiske standarder. Den opgave ser jeg frem til at løse i samarbejde med Spillerforeningens øvrige agenter, advokater, skatterådgivere, m.fl.

For yderligere information:
-         Steen Nedergaard mobil 29 26 88 86
-         Mads Øland, direktør, mobil 23 20 07 15

Disclaimer: Brug af tilknyttede billede er ikke tilladt uden særskilt tilladelse af Per Kjærbye.

Den nye mand i agentverdenen udtaler:

For yderligere information:
-         Steen Nedergaard mobil 29 26 88 86