Danmarks Bedste Bane

Spillerforeningen kårer sammen med Superligaens 14 anførere hvert år Danmarks Bedste Bane. Jagten på den bedste bane blev skudt i gang fra forårssæsonens start i 2012. Udeholdenes anførere bedømmer efter hver runde kampbanerne. Målet er bedre baner og bedre fodbold.

Bygget på erfaringer fra England, Holland og Australien er målet at forbedre baneforholdene i den bedste danske række og samtidig hædre de klubber og groundsmen, der yder en særlig indsats for at forbedre spillernes betingelser på banen.

Rent praktisk foregår ratingen ved, at udebaneholdenes anførere efter hver kamp sender en SMS med en helhedsbedømmelse af banen fra 1-5; fra elendig til fantastisk. Ved sæsonens afslutning bliver Danmarks Bedste Bane fundet baseret på det bedste gennemsnit.

Ratingen inkluderer alle Superligaens anførere.

Michael Hehr
Projektkoordinator
michael.hehr@spillerforeningen.dk

Vindere

2016/17 - Brøndby IF

Chris Hague, groundsman i Brøndby IF

2015/16 - FC Midtjylland

Groundsmen Anders Faber Nielsen og Bjarne Rabæk

2014/15 - F.C. København

Groundsman Daniel Madsen

2013/14 - F.C. København

Groundsman Daniel Madsen

2012/13 - FC Midtjylland

Groundsmen Anders Faber Nielsen og Bjarne Rabæk

2011/12 - F.C. København

Groundsman Chris Hague

Projekter

4PLAYER

4player beskæftiger sig med second career-rådgivning til nuværende og tidligere elitesportsudøvere. Gennem tre ordninger rådgiver 4player elitesportsudøvere i Danmark i transitionen fra sport til civil karriere.

DANMARKS BEDSTE BANE

Spillerforeningen kårer sammen med Superligaens 14 anførere hvert år Danmarks Bedste Bane. Udeholdenes anførere bedømmer efter hver runde kampbanerne. Målet er bedre baner og bedre fodbold.

ÅRETS FODBOLDFEST

Årets Fodboldfest er en årlig begivenhed, vi arrangerer for vores medlemmer. Som medlem af Spillerforeningen har du derfor muligheden for at møde dine kolleger til en festlig aften i en afslappet atmosfære.

SPILLERNES OFFICIELLE KÅRINGER

Spillernes Officielle Kåringer er en tilbagevendende begivenhed, som hylder nogle af dansk fodbolds aktører. Det er spillerne selv, der vælger vinderne.

SOCIALT ANSVAR

Vi bruger spillets tiltrækningskraft til at gøre en forskel inden for racisme, diskrimination og integration i Giv Racismen Det Røde Kort, Arena Spartacus og Spartans.

TEAM SPILLERFORENINGEN

Team Spillerforeningen er et tilbud om preseason-træning både sommer og vinter. Du har som medlem mulighed for at deltage i fodboldtræning, træningskampe og fysisktræning i samarbejde med ProTreatment.

Bliv partner

Spillernes Officielle Kåringer

Bliv partner for Spillernes Officielle Kåringer og kom med, når vi sammen med spillerne hylder årets største præstationer.

Annoncering og content

Vil du annoncere og formidle content direkte til en unik og eksklusiv målgruppe? Formidl direkte til landets bedste fodboldspillere gennem Spillerforeningens medier.

Spillernes DM i Golf

Giv dine kunder en golfoplevelse ud over det sædvanlige, plej netværket eller nyd super dag på golfbanen sammen med nogle af de største danske fodboldstjerner gennem tiderne.

Danmarks Bedste Bane

Vær med til at sætte fokus på bedre fodboldbaner i Danmark? Så bliv partner for kåringen af Danmarks Bedste Bane.

Team Spillerforeningen

Bliv partner for Team Spillerforeningen, træningstilbuddet til alle Spillerforeningens medlemmer, hvor profiler fra Superligaen, 3F Ligaen, landshold, divisionerne og transferfrie spillere deltager.

Medlemsfordele

Har du et attraktivt produkt eller service for vores medlemmer? Se, om du kan blive en del af vores stærke fordelsprogram og få direkte adgang til en eksklusiv og eftertragtet målgruppe.

Player Social Responsibility

Vil du gøre en forskel for børn og unge i udsatte områder? Blive en vigtig del af kampen mod diskrimination i sport og samfund? Og vil du samtidig opnå en unik og aktiv csr-platform til din virksomhed?